Tuesday, June 29, 2010

Biskut Red Lobser Bay

Resepi Biskut Red Lobser Bay

Bahan-bahan:

2 cawan tepung campuran biskut Bisquick
2/3 cawan susu
1/2 cawan keju cheddar parut
1/4 cawan mentega cair
1/4 sudu teh serbuk bawang putih
1/4 sudu teh parsley kering


Cara penyediaan:

Panaskan ketuhar pada 450F.
Satukan Bisquick, susu dan keju dalam sebuah mangkuk besar. Gaul hingga membentuk doh yang lembut. Tumbuk-tumbuk doh selama 30 saat.

Sudukan adunan satu-persatu ke atas lapisan kertas pembakar. Kertas pembakar tidak perlu digris. Bakar biskut sehingga coklat keemasan anggaran selama 10 minit.

Satukan mentega cair, serbuk bawang putih dan parsley kering. Sapukan campuran ini ke atas biskut yang masih panas. Hidngkan ketika masih panas.

No comments:

Post a Comment